vinkesteyn-hfd-cvspecialist

Deskundige cv-ketel installatie in Haarlem en omgeving

Als het 'hart' van uw centrale verwarming, is het belangrijk dat uw cv-ketel naar behoren functioneert. Deze moet 24/7 zorgen voor een aangename temperatuur in huis zonder daarbij teveel energie te verbruiken. Komen storingen steeds vaker voor of is de verwarmingsketel tussen de 12 en 15 jaar oud? Dan adviseren wij uw cv-ketel te vervangen zodat hoge reparatie- en energiekosten voorkomen worden. De installatie verzorgen wij voornamelijk in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal, Amsterdam en omstreken.


Eerlijk advies op maat

Het kopen van een cv-ketel is geen dagelijkse uitgave. Laat u daarom goed adviseren door een specialist, zoals Vinkesteyn. Wij weten precies welke cv-ketel voor uw situatie zorgt voor het meeste comfort en hoogste rendement. Maak gerust een afspraak voor een advies aan huis of kijk alvast in onze online cv-wijzer. Aan de hand van enkele vragen stelt het systeem mogelijk geschikte verwarmingsketels voor. Hiervoor kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen.

Doe de online test

Atag cv-ketels

Uitstekende installatie

Uiteraard nemen wij de installatie van een nieuwe cv-ketel volledig uit handen. Het vervangen en installeren van cv-toestellen is voor onze installateurs 'gesneden koek'. Dankzij onze ervaring en expertise kunt u binnen een dag alweer gebruik maken van uw centrale verwarming en warme tapwater.

Kortom, bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Neem dan gerust contact op met Vinkesteyn voor een goed advies. De installatie verzorgen onze installateurs in de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.

maak een afspraak


Lees meer over onze cv-ketels


Top