vinkesteyn-hfd-zonnepanelen

Wij plaatsen zonnepanelen in regio Haarlem

U kunt het dak van uw woning slim inzetten om energie te besparen. Hoe? Door de installatie van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Of u nu een plat of schuin dak heeft, voor bijna iedere woning is een dergelijk zonlichtsysteem geschikt. Vinkesteyn is de juiste partij voor het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen. Ons werkgebied bestrijkt de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.


Energie besparen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Zelfs in Nederland is er genoeg (zon)licht en dakoppervlak om in de totale elektriciteitsbehoefte te voorzien. Eén set zonnecellen van vier panelen levert circa 480WP, wat neerkomt op een besparing van zo'n €100,- per jaar. Wat u precies bespaart hangt af van het aantal zonnepanelen en de ligging ten opzichte van de zon. Vinkesteyn vertelt u graag hoeveel u precies kunt besparen en met welke terugverdientijd u rekening moet houden.

Hoogwaardige installatie

Vinkesteyn werkt met zonnepanelen van uitmuntende kwaliteit, waardoor een hoog rendement gegarandeerd is. Onze installateurs beschikken over jarenlange ervaring en veel knowhow als het gaat om de aanleg van zonlichtsystemen. U bent dus verzekerd van een excellente installatie.

Wij geven u in een persoonlijk gesprek graag meer informatie over zonnepanelen. De installateurs van Vinkesteyn verzorgen de installatie in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal, Amsterdam en omstreken.

Neem contact op

Zonnepanelen


Top