vinkesteyn-hfd-zonneboilers

Zonneboiler installatie in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort e.o.

Genieten van een royale hoeveelheid warm water én een lagere energierekening? Dan is een zonneboiler wellicht een interessante optie voor u. Hiermee kan er gemakkelijk tot 50% bespaard worden op de kosten voor het bereiden van warm tapwater. De installateur van Vinkesteyn is gespecialiseerd in de installatie van zonneboilers en kent alle voordelen op zijn duimpje. De installatie verzorgen wij in de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.


Dealer van HRsolar zonneboilers

Vinkesteyn is dealer van de hoogwaardige HRsolar zonneboilers. Het merk levert zonneboilers met de hoogste opbrengst van Nederland. De totale investeringskosten zijn laag door de eenvoudige montage, aantrekkelijke prijs en het hoge rendement. HRsolar biedt een breed assortiment aan, zodat er voor iedere situatie een juiste zonneboiler voorhanden is. Bovendien profiteert u nu van hoge subsidies!

Download de brochure

Bekijk ook het onderstaande filmpje over de werking van een zonneboiler:

 


Zonneboiler voor warm tapwater

Zonnecollectoren die op het dak van uw woning worden geplaatst werken samen met een boilervat. In het voorraadvat wordt het door zonne-energie verwarmde water bewaard. Wanneer de opbrengst in de winter niet voldoende is, springt een naverwarmer zoals de cv-ketel bij. Zo is er altijd voldoende warm water voorhanden. Er is al snel een besparing van zo'n 50% mogelijk op het gasverbruik voor warm water. De gasprijs zal de komende jaren alleen maar verder stijgen, een slimme investering dus!

Vakkundige installatie

De installatie van uw zonneboilersysteem is bij Vinkesteyn in deskundige handen. Wij hebben al vele grootschalige zonne-installaties gerealiseerd voor diverse appartementsgebouwen, een hotel en een sportschool. Maar er zijn ook al heel wat zonneboilers bij onze particulieren in bedrijf.

Meer weten over zonneboilers? Neem dan vrijblijvend contact op met Vinkesteyn. In de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam hebben wij al vele zonne-installaties op onze naam staan.

Neem contact op

Zonneboilers


Top