vinkesteyn-hfd-warmtepompen

Uw warmtepomp specialist in regio Haarlem

Warmte is overal aanwezig: in de buitenlucht, de aardbodem en het oppervlaktewater. Een warmtepomp maakt efficiënt gebruik van deze warmte om uw woning op energiezuinige wijze te verwarmen. Er is slechts één deel energie nodig om zes bruikbare delen warmte te produceren. Een rendement van maar liefst 600% dus! Vinkesteyn zorgt voor een deskundige installatie van warmtepompen in de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.


Werking van een warmtepomp

Het functioneren van een warmtepomp kan simpel vergeleken worden met de werking van een koelkast. Een koelkast onttrekt warmte aan de producten die erin staan en zorgt zo voor koeling. Een warmtepomp werkt precies omgekeerd. Deze onttrekt via een speciaal koudemiddel warmte uit de bodem, het oppervlaktewater of uit de lucht, afhankelijk van het soort systeem dat geïnstalleerd is. Deze warmte wordt vervolgens afgegeven aan een compressor, die het omzet in bruikbare warmte voor de cv-installatie. Naast verwarming is ook verkoeling van uw woning mogelijk, zo bespaart u bijvoorbeeld op de hoge kosten van airconditioning.

Advies en installatie

Voor vrijwel iedere situatie is er een geschikte warmtepomp. Vinkesteyn geeft graag advies over de juiste (maatwerk) oplossing voor uw woning of bedrijfspand. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.

Neem contact op

Warmtepompen uitleg

Lees meer over warmtepompen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top