vinkesteyn-hfd-cv-onderhoud

Cv-ketel onderhoud in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort e.o.

Vinkesteyn heeft zich helemaal toegelegd op cv-ketel onderhoud. Niemand zit immers graag in de kou of wil douchen met koud water. Daarom raden wij aan uw cv-installatie jaarlijks te laten onderhouden. Niet alleen storingen worden voorkomen, ook werkt het toestel energiezuiniger en is een optimale veiligheid gewaarborgd. In de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam hebben wij al vele cv-ketels in het onderhoud.


Waarom cv-ketel onderhoud?

Een veelgehoorde vraag, maar eenvoudig te beantwoorden. Net als een auto heeft een cv-ketel regelmatig onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Defecte onderdelen worden tijdig opgemerkt en door de reiniging van het toestel kunnen alle componenten goed hun werk blijven doen. Verder werkt een goed onderhouden verwarmingsketel energiezuiniger én schoner. Ook voorkomt onderhoud storingen en dure reparatiekosten, zorgt het voor een langere levensduur én voor een veilige werking.

cv-ketel onderhoud

 

Snelle service via een onderhoudscontract

Uw kostbare installatie verdient een goede service. Deze service houden wij hoog met onze eigen monteurs en ook in samenwerking met Gasservice Kennemerland. Hierdoor is te allen tijde een snelle service gewaarborgd. Er is een 24-uurs service-dienst, ook in het weekend. Wij bieden een scherp geprijsd onderhoudscontract aan, toegespitst op uw behoeften. Na het afsluiten van een onderhoudscontract hoeft u nooit meer in de kou te zitten! Wilt u nu geholpen worden? Bel dan 023-5320433.

Het cv-ketel onderhoud verzorgen wij in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal, Amsterdam en omstreken. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Sluit een onderhoudscontract af


Top