vinkesteyn-hfd-cv-ketel-leasen

Cv-ketel leasen in regio Haarlem

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een nieuwe cv-ketel een grote uitgave is. Daarom kunt u bij Vinkesteyn ook een toestel leasen via ATAG Comfort Lease. Voor een vast bedrag per maand zijn al uw warmtewensen op duurzame, (fiscaal) voordelige én eenvoudige wijze gerealiseerd. Wij zorgen voor een vakkundige cv-ketel installatie in de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.


ATAG Comfort Lease

Met ATAG Comfort Lease haalt u de kwaliteit, het comfort en de volledige garantie van een ATAG cv-ketel in huis. Leasen geeft u de financiële ruimte voor andere zaken en laat u direct genieten van een optimaal woonklimaat. U kunt al leasen vanaf een bedrag van € 1.500,- (incl. BTW). Uiteraard zorgen wij ervoor dat de verwarmingsketel vakkundig wordt geïnstalleerd en periodiek onderhouden, precies naar de strenge voorschriften van ATAG Verwarming. Hetzelfde geldt voor de service, ook deze nemen wij als ATAG SelectDealer tijdens de contractduur graag en goed voor onze rekening.

Atag comfort lease

Voorwaarden:

  • Indien gewenst kunnen installatie- en materiaalkosten in het leasebedrag worden meegenomen. Hierdoor kunt u voor een belangrijk deel zelf de hoogte van het maandbedrag bepalen.
  • Het maandbedrag en het rentepercentage zijn gedurende de gehele looptijd van het contract vast. De rente die u in het maandbedrag betaalt, is volledig aftrekbaar voor inkomstenbelasting indien de woning in eigendom is en dient als hoofdverblijf.
  • Bij verhuizing is het leasecontract overdraagbaar. Aflossen voor het einde van de looptijd kan op elk gewenst moment.
  • Geen aanbetaling nodig.

maak een afspraak


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het leasen van een cv-ketel? Vinkesteyn staat u graag te woord en brengt een gedegen advies uit. De installatie realiseren wij in de omgeving van Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam.

Neem contact op


Top