vinkesteyn-hfd-sanitair

Badkamer verbouwen in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort e.o.

Heeft u plannen voor het verbouwen van de badkamer of het toilet? Vinkesteyn helpt u graag verder. Of u nu een eenvoudige of zeer luxe badkamer wenst, wij draaien er onze hand niet voor om. Van advies tot realisatie, het gehele traject kunt u gerust uitbesteden aan onze deskundige installateurs. U kunt bij ons rekenen op sanitair van hoogwaardige kwaliteit, een sublieme afwerking en een schappelijke prijs. Al vele tevreden klanten in de regio Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal en Amsterdam gingen u voor!

Badkamer

Ontwerp en advies van de bovenste plank

Wij hechten veel waarde aan uw wensen en ideeën. In een persoonlijk adviesgesprek leggen wij u de mogelijkheden voor en nemen uw wensen mee in het ontwerp. Vinkesteyn vindt het belangrijk dat uw nieuwe badkamer volledig aan uw dromen voldoet. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies aan huis.

Sanitairshowroom

Voor het uitzoeken van sanitair maken kunt u de schitterende showroom van onze groothandel bezoeken. Hier vindt u de laatste badkamertrends en kunt u uitgaan van goede adviezen.


Badkamer ontwerp en installatie

Deskundige installatie

Is de keuze voor de indeling en het sanitair eenmaal gemaakt, dan is de volgende stap het daadwerkelijk verbouwen van de badkamer. Wij werken samen met twee kleine aannemers, zodat wij in goede samenwerking uw droombadkamer kunnen realiseren. U heeft dankzij de goede kwaliteit van het sanitair en installatiewerk jarenlang geen omkijken naar uw sanitaire ruimte.

Wilt u van onze diensten gebruik maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Vinkesteyn. Wij verbouwen badkamers in Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort, Bloemendaal, Amsterdam en omstreken.

Neem contact opTop